Thanks.. Following me... I followwww...

Tuesday, May 26, 2009

ADAM DEMAM NGAN SAKIT MATA

Hrini 26/05/2009 aku cuti lagi sampai besok, sebab adam demam, mula2 dia sakit mata... lepas tu dah demam pulak, bleh tahan la panas badan dia masa check kat hospital jelebu ahad lepas tempreture badan dia 39' terus pegawai perubatan tu suruh mandi kan dia kat situ jugak untuk turunkan suhu badan dia, Adam aper lagi, kalau dapat main air, banjir kat sinki hospital, hahahahhahah... lepas masukkan ubat kat bontot dia, baru la suhu trn 37'.... jer... adam dibekalkan dengan ubat demam n sakit mata(ubat titis)

semalam, isnin bawak lagi klinik mesra sri kembangan, doktor Haris ckp bahaya suhu dia terlampau panas, masuk lagi ubat kot bontot, kali ni ubat yang dibekalkan sekali ngan antibiotik ngan selsema... doktor tu tak tau, aku siap mandi kan adam dengan air batu lagi kat umah

kat opis ada la 2 dslam problem, sori gang aku akan bantu mana yang termampu... risau beb.. takut anak aku kena sawan tarik... bahaya woo..

No comments: